Hästabonnemang

Hyr islandshäst på abonnemang

Egen häst – på prov!

I en tid där mycket kräver tid av dig har vi på Stenholmen utvecklat ett koncept för delaktighet i hästliv utan att binda upp kapital och mer tid än du önskar.
En möjlighet och tid att umgås med islandshästen, en oas, en chans till egentid med hästen, med naturen och med dig själv.

Stenholmen erbjuder ett koncept som ger det bästa av två världar. Friheten från hästägandets tyngre ansvarsbitar men samtidigt tillgången och närheten till en ”egen häst”. Vi kallar det Islandshästabonnemang.Principen är att du abonnerar på tillgången till häst – hel, halv eller tredjedels nyttjande. Perioderna är 12 veckors, med 4 veckors prov i inledningen.

 Stenholmen står för hästägandet och den dagliga skötseln. Försäkringar, hovslageri och utrustning till hästen ingår i konceptet. Dessutom ingår lektioner eftersom detta är en helhetslösning med inbyggd lärande process.

Läs mer om olika ridupplevelser här nedan.

Priser för hästabonnemang

Helabonnemang

Du disponerar hästen 6 dagar i veckan varav du rider din ridskolelektion en av dagarna.
Pris: 5 650 kr per 4 veckors period + aktuell terminsavgift (totalt ca 24 hästtillfällen).

3-dagars abonnemang

Du disponerar hästen tre dagar i veckan (söndag till tisdag eller torsdag till lördag) varav du rider du din ridskolelektion vid ett av tillfällena.
Pris: 3 150 kr per 4 veckors period + aktuell terminsavgift (totalt ca 12 hästtillfällen).

2-dagars abonnemang

Du disponerar hästen två dagar i veckan (söndag till tisdag eller torsdag till lördag) varav du rider din ridskolelektion vid ett av tillfällena.
Pris: 2 150 kr per 4 veckors period + aktuell terminsavgift (totalt ca 8 hästtillfällen).

Generella villkor

Bindningstid 12 veckor. Betalning var fjärde vecka. Faktureras. Byte av häst möjligt. Paus i abonnemanget möjlig vid förvarning 6 veckor i förväg. Abonnemanget har uppehåll under ridskoleterminernas lov (höst-, jul-, sport- och påsklov).
Automatisk förlängning med löpande 4 veckor om kontraktet inte sägs upp 6 veckor innan sista vecka. Individuell matchning av hästar och ryttare under ledning av erfarna instruktörer.

Välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om något? Du kan alltid kontakta oss och följ oss gärna i våra sociala kanaler så missar du inget!

013 – 580 35

info@stenholmen.nu

@stenholmen

/stenholmen