Nyheter på Ridskolan

Written by Marcus. Posted in Ridundervisning

Nu står vi i startgroparna för hösten & vinterns ridskoletermin HT21

  • Vårterminen startar vecka 31 och omfattar 20 lektioner. Teorivecka är 44, där vi kommer att erbjuda läger för barn samt träningsläger för ungdomar. Sista ordinarie lektionsvecka för ridskolan är vecka 23. Vi öppnar många nya grupper och det finns ströplatser kvar i befintliga grupper.
  • I din terminsavgift ingår en teorilektion som ej kan bokas av och ridas igen. Information om teoriveckan HT 2021 presenteras en månad innan vecka 44. De olika föredragen och clinics publiceras likaså på Hippocrates en månad innan vecka 44 och ni är hjärtligt välkomna att boka där. Nybörjarbarn grupperna har ingen teorilektioner i teoriveckan då de har det varje ridlektion.
  • Planerat är fler olika sorters helgkurser i höst och vinter. Ett urval av dessa är: markarbetes kurs, seriekurs med Emma och Marcus, Gædingakeppnikurser osv. Mer information om kurserna kommer inom kort, vissa av kurserna ligger redan ute på Hippocrates under aktiviteter, välkommen att boka in er.
  • Igenriding sker i mån av plats förutsatt att du bokat av din lektion, i vårat webb baserade system Hippocrates , i tid. Avbokning sker vardagar fram till kl 14.00 och igenridning kan bokas fram till klockan 15.00. På söndagar kan avbokning ske fram till 12.00 och igenridning kan bokas fram till 13.00. Har du ej bokat av innan angiven tid så brinner din lektion inne och kan ej ridas igen. Du kan inte boka om din igenriding så titta en gång extra när du bokar så att det fungerar bra för dig.
  • Vi vill att du kommer i god tid till din lektion så att den kan starta i utsatt tid och så att du kan göra iordning din häst i lugn och ro. Bäst är att vara på plats 20-30 min innan lektionsstart.
  • För er som har barn som går i nybörjargrupp behöver ni vara beredda på att bistå ridläraren under lektionen.

Vid frågor vänligen kontakta Emma Möller Ljungqvist via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Vi ser fram emot en rolig och lärorik vinter och vår tillsammans mer er!

Läs mera om:


Fakta om ridskolan
Elevportalen Hippocrates Academy ( Där man ser lektioner, aktiviteter , sköter av/ombokningar mm )
Ny registering av elev vid Elevportalen Hippocrates Academy ( Där man registerar sig som elev: företagskod SUAB )
Aktuell termin
Aktuellt lektionsschema
Ridskolans personal
Ridskolans hästar
Nyheter för ridskolan