Privatundervisning

Instruktörerna på Stenholmen som håller också privatundervisning. Emma & Marcus Ljungqvist är både examinerade ridinstruktörer av Svenska Islandshästförbundet och har dryga 20 års vana av privatundervisning och skolning av islandshästar. Caroline Strindlund, utbildad behandlings pedagog och ridledare.

 

Undervisning


Undervisning sker på varje enskild elevs nivå. Vi undervisar allt från nybörjare till tävlingsryttare. Fokus kan ligga på ryttaren sits, utvecklingen av en yngre häst eller träning inför tävling, bara för att ge några exempel.

Vi har helgdagar avsatta för privatundervisning regelbundet. Men givetvis tar vi privatlektioner vi andra tidpunkter baserat på efterfrågan och tillgänglighet. Har du speciella önskemål om exempelvis dagtid i veckorna eller andra helger än de planerade - hör av dig så försöker vi hitta en tid som funkar för dig.

Bokning och betalning av lektioner under våra privatlektionsdagar sker via vår elevportal: https://academy.hippocrates.se 

Ny registrering för elever på nya elevsajten Hippocrates academy (Ridskole/ Företagskod: SUAB) :  https://academy.hippocrates.se/newMember.php?id=376 . 

 

Är du ny elev så ringer du oss så guidar vi dig igenom inloggning.


Mer information:
Emma Möller Ljungqvist  013-58035, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.