Islandshästabonnemang

Den naturliga ridhästen


Stenholmen islandshästcenter har utvecklat ett koncept för delaktighet i hästliv utan att binda upp kapital och mer tid än du önskar. I en tidsanda där det finns mycket som kräver sin del av människans tid. Då är möjligheten att umgås med den naturliga ridhästen - Islandshästen, en oas, en chans till närhet med sig själv, med naturen och med hästen som individ. Stenholmen erbjuder ett koncept som ger det bästa av två världar. Friheten från hästägandets tyngre ansvarsbitar men samtidigt tillgången och närheten till en ”egen häst”. Vi kallar det Islandshäst - Abonnemang.

Principen är att du abonnerar på tillgången till häst - hel, halv eller tredjedels nyttjande. Perioderna är 12 veckors, med 4 veckors prov i inledningen.

Stenholmen står för hästägandet och den dagliga skötseln. Försäkringar, hovslageri och utrustning till hästen ingår i konceptet. Dessutom ingår lektioner eftersom detta är en helhetslösning med inbyggd lärande process.
Helabonnemang

Du disponerar häst 6 dagar i veckan. Varav en dag  i veckan rider du din ridskole lektion. 

Kostar 5650 kr per 4 veckors period. + aktuell terminsavgift. ( totalt ca 24 hästtillfällen ). 


Halv abonnemang
Du disponerar häst tre dagar i veckan. ( sön till tisdag eller torsdag till lördag ). Varav en dag  i veckan rider du din ridskole lektion. 

Kostar 3150 kr per 4 veckors period. + aktuell terminsavgift. ( totalt ca 12 hästtillfällen ).  


Tredjedels abonnemang
Du disponerar häst två dagar i veckan (i perioden sön till tisdag eller torsdag till lördag). Varav en dag  i veckan rider du din ridskole lektion. 

Kostar 2150 kr per 4 veckors period. + aktuell terminsavgift.  (totalt ca 8 hästtillfällen). 

 

Generella villkor 


Bindningstid 12 veckor. Betalning var fjärde vecka. Faktureras. Byte av häst möjligt. Paus i abonnemanget möjlig vid förvarning 6 veckor i förväg. Abonnemanget har uppehåll under ridskoleterminernas lov (höst, jul, sport, påsklov). Automatisk förlängning med löpande 4 veckor om kontraktet inte sägs upp 6 veckor innan sista vecka. Individuell matchning av hästar och ryttare under ledning av erfarna instruktörer

Välkommen med din förfrågan!

Bokning & Information:

Stenholmen Utbildning AB.
013 -580 35 ( val 4 )
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Läs mera om:


• Fakta om ridskolan 
• Elevportalen Hippocrates Academy ( Där man ser lektioner, aktiviteter , sköter av/ombokningar mm ) 
• Ny registering av elev vid Elevportalen Hippocrates Academy ( Där man registerar sig som elev: företagskod SUAB ) 
• Aktuell termin
• Aktuellt lektionsschema 
• Ridskolans personal 
• Ridskolans hästar

• Nyheter för ridskolan